Средба со хотелиери и угостители

Целта на оваа средба е воспоставување соработка помеѓу жените учеснички во проектот и хотелиерите и угостителите од Крушево. Формите на потенцијална соработка се промовирање на производите од Крушевските жени во локалите во Крушево преку каталози и можност за дегустација и взаемно промовирање преку веб страните и промотивните материјали. На средбата учествуваа и претставници на општина Крушево.

 

11403221_466091986900063_7725732108657816465_n 11377179_466091990233396_648590978624340346_n
11406971_466092170233378_4345049170309827408_n 10262057_466092086900053_6197192055633869450_n
 10435434_466092076900054_6169514261621623667_n  10155991_466092236900038_3136815032634342463_n