со Маслиново масло

Ајварот со маслиново масло е домашно произведен, од непрскани пиперки. Се подготвува на оган на дрва, без додаток на адитиви. Овој ајвар е достапен само по нарачка, во месец септември.

 

Ljuba PazikЉуба Пажиќ