Слатко од малини

Плодовите од малина имаат непроценлива хранлива вредност. Содржат многу антиоксиданси, витамин Ц, фолна киселина, провитамин А, витамин Б1,Б2 и др. калиум, фосфор, манган, бакар, калциум, железо, магнезиум. Слаткото од малини е домашно произведено, од малини набрани од еколошки чиста средина, од недопрената околина на Крушево. Не содржи додадени адитиви и конзерванси.

 

Anica HristoskaАница Христоска Liljana NaneskaЛилјана Нанеска