Саем на еколошки производи

На 9 мај во Валандово, Претставнички на Крушевска жена имаа можност да бидат дел од   Саемот за еколошки производи што се одржа на 9 мај во Валандово, и да ги презентираат своите домашни, традиционални и еколошки производи.