Работни средби

Во декември 2014 година и март 2015 година се одржани работни средби со учесничките во проектот, на кои дискутиравме за повеќе теми и тоа: идни активности на учесничките, формирање на здружение, учество на конференции и настани и сл.

 

10888720_391789244330338_7859116293226464965_n 10268452_433009993541596_3931591236674388310_n