Прополис

Прополис е смеса на смоласти супстанци која пчелите ја собираат од цветовите на различни билки. Делува против голем број вируси вклучувајки го и вирусот на грипот и е одличен во борба против габи и паразити.

 

Elica GeorgieskaЕлица Ѓорѓиеска