Резанци

Резанците се домашно произведени, по рецепт кој традиционално се пренесува од колено на колено. Истите се рачно сукани и сушени на сонце.

 

Цветанка СтојаноскаЦветанка Стојаноска Natasa NajdoskaНаташа Најдоска