Сирупи

Сирупите што ги нудиме се направени од 100% природни состојки, со употреба на неколку растенија набрани од еколошки чиста средина од Крушевската околина. Овие сирупи имаат поволно дејство врз човечкиот организам и се користат при бројни здравствени проблеми: бронхит, кашлица, заболувања на дишните патишта, чир на желудник, изгореници, проблеми со габи и паразити и слично. Палетата на сирупи се состои од:

 

Сируп од бел бор

 

Сируп од глуварче

 

Сируп од глуварче и тегавец

 

Кантарионово масло

 

Прополис