од Глуварче и тегавец

Сирупот од глуварче и тегавец е направен на природна база, и има бројни здравствени бенефити. Најмногу се користи при проблеми со дишните патишта, бронхит и искашлување, а посебни позитивни ефекти има кај деца.

 

Василика ДимоскаВасилика Димоска