Обука за развој на алтернатнивни туристички дестинации

На 26 и 27 декември 2015 во Крушево, се одржа обука за развој на алтернативни туристички дестинации во Крушево во рамки на проектот „Поттикнување женска самоодржливост преку вградување традиционални вредности во алтернативни туристички дестинации во Крушево“, заради економско јакнење на жените кои живеат во овој град.

 

1935539_532348066941121_1122082535359022607_n 1780873_532348230274438_6874621968012718754_n
1459990_532348456941082_4255765542062880520_n 487922_532347963607798_278445107568657710_n
5677_532348480274413_3784658592679181139_n 1918790_532348170274444_5832974856277354190_n