Обука за пакување и промоција

На 25 и 26 октомври, во Крушево, се одржа обука за пакување и промоција на производи. Учесничките на обуката беа запознаени со основите не маркетингот, продажбата и односите со купувачите, и имаа можност за практична работа т.е. пакување на сопствените производи. Обуката ја водеа претставници на МАТА – Macedonian Artisan Trade Association.

 

10710827_363715900471006_3361124322357245119_n 1795668_363716213804308_1725660053389307240_n
10730129_363716077137655_8528472697775137640_n 10730870_363716000470996_7081267577412311529_n
10438563_363715640471032_1313894963700727709_n 10423767_363716303804299_2334359538561515397_n
10407183_363716280470968_2562043280218297486_n 10391378_363715680471028_5922401307972877489_n
10269359_363715580471038_9076798017776056331_n 63400_363715747137688_2783396323165794363_n