Новогодишен базар

Жените претприемачи од Крушево,  со своите традиционални, локални и еколошки производи учествуваа на новогодишниот базар Craft art Fest, во организација на MATA – Macedonian Artisan Trade Association.

 

10624909_384638415045421_1231019033544231539_n  10689653_384638748378721_2407713983321575758_n 10858449_384638528378743_7861994230614368266_n10850245_384638481712081_6335902129021554646_n (1) 10492158_384796171696312_8871113355080086059_n