Ликер од јагода, капина или малина

Ликерот се произведува со домашна ракија и шумско овошје набрано од еколошка средина од крушевските планини. Ликерот може да има три вкуса: шумска јагода, малина или капина.

 

Elica GeorgieskaЕлица Ѓорѓиеска  Liljana NaneskaЛилјана Нанеска