Бурек

Бурекот се произведува според традиционален крушевски рецепт, стар 30 години. Може да биде со различни вкусови и тоа: со сирење, со спанаќ, со месо или пица бурек. Потребно best college paper writers gay sites е да се нарача два дена пред потребата.

 

Venera Kolaroska SrbinoskaВенера Колароска Србиноска