Инклузија и родова еднаквост

Преку настани, работни средби, учества на конференции и семинари, се зголемува интегрирањето на Крушевските жени во општеството т.е. социјалната инклузија. Досега, жените зедоа thesis paper writing service gay cupid учество во повеќе настани и конференции а остварени се и неколку работни средби на кои се дискутирани идните активности на учесничките.

 

Саем на традиционални производи

 

Средба со угостители и хотелиери

Учество thesis paper writing service gay cupid на Новогодишен Базар

 

Работни средби

 

Учество на конференции