Здружение „КРУШЕВСКА ЖЕНА“

Здружението „КРУШЕВСКА ЖЕНА“ има за цел да ја намали сиромаштијата на жените и зголеми инклузијата и родовата еднаквост преку јакнење на капацитети, поттикнување женско претприемништво и негување на традиционалните вредности.

Под слоганот „Домашно е од Крушево е…„ пробајте ги нашите традиционални производи и поддржете не во нашата цел.
essay writing service